Какво за пластмасови опаковки с вашите силни страни?

Висока якост: Галеник стоманен пояс със силен опън свойства, в близост до същите спецификации на стоманен пояс и може да повлияе мащабируемост, може да се гарантира безопасността на продуктите.

Второ, висока издръжливост: PET опаковка колан с пластмасова свойства, има специални гъвкавост по време на транспорта да се избегне неравен опаковани с разкъсване, причинена разпръснати обекти, гарантира безопасността на транспорта.

Трето, гъвкавост: PET пластмаса с не остър ръб на стоманата ремъка, не вреди на опаковани обект. В опаковката и разопаковане не причиняват вреда на оператора, като се избягват всички опасни фактори.

Четири, адаптивност: на топене точка на PET стомана колан при 255 ° c между ~ 260, дългосрочен план 110 ℃ между инвариантност и добра дименсионална стабилност. ГАЛЕНИК стоманен пояс материали и производствения процес, да се адаптират към промените в климата, висока температура, устойчиви, устойчиви влага, за разлика от Газа ръжда влагоустойчивост и загуба на замърсяването на околната среда, е обвързваща сила намалява.

Пет, красива не ръждясва: стомана е изложен на въздух и абсорбира влагата във въздуха причини ръжда, галеник стоманен пояс не е.