Регистрация на козметика като красива причина за ескорт

Регистриране на козметика Като ежедневна необходимост, козметиката и ежедневието на хората са тясно свързани. През последните години Държавната агенция по храните и лекарствата от реформата и системата за одобрение, засилване на управлението на риска, подобряване на регулаторния капацитет и други аспекти и непрекъснато увеличаване на надзора на козметичната регистрация работа за масите на козметика безопасност на потребителите, ескорт за причина за красотата.

Близо 20 000 предприятия за попълване на домашни неспециализирани козметика онлайн подаване, Шанхай Pudong да проучи внос на неспециални козметика за подаване на пилотни мениджмънт ... 2016, Държавната агенция по храните и лекарствата усилия за насърчаване на реформата на системата за одобрение на козметиката , Козметика Регистрация и постоянно подобряване на регистрацията на козметични продукти и подаване на регламенти, съзнателно завършване на регистрацията на козметика и задачи за управление на записи, прилагането на козметика одобрение въпроси пилотни корекция, текущата работа е напредък.

Според Генералната администрация на администрацията на наркотици надзор на съответното лице, отговарящо за козметиката, от края на март тази година, вътрешни неспециални козметика онлайн система за подаване на общо 28,417 предприятия за попълване на предприятието регистрация на потребител информация. Сред тях 2325 предприятия, занимаващи се с лицензи за производство на козметика, нерегистрирани самостоятелно произведени предприятия, съставляват 91.8% от общата сума. Разбираемо е, че от района на разпространение, Гуандун, Шанхай, Пекин, Zhejiang, Jiangsu, броят на регистрираните предприятия в първите пет, общият брой на регистрираните предприятия е 74.7% от общата информация.

Регистрация на козметика Към края на март тази година 31-те провинции на страната са попълнили рекорда от общо 809 354 продукта. Сред тях възложи производството на общо 586,131 продукта, което представлява 72,4% от общата сума. Гуангдонг, Шанхай, Zhejiang, Пекин, Дзянсу, броят на завършилите топ 5, представляващ 90,7% от общия брой. Производствената продукция и продуктовата база на Китайската неспециализирана козметика е основно разкрита, а първоначалната реализация на информацията за онлайн подаване на продукти в страната в оперативна съвместимост в реално време.

Регистрация на козметика В областта на вноса на неспециално медицинско използване на козметичен надзор, Генералната администрация на активно насърчаване на Шанхай Pudong Нова зона "разделяне на лицензи" пилотна работа реформа. До края на март, пилотът започна само един месец, има осем компании в Генералната администрация на "внос на неспециални козметика регистрация система за управление на информацията" успешна вътрешна регистрация на потребителско име, има три компании имат три продукта в в съответствие с процедурите Внасяйте козметични продукти без специална употреба за записите. Преди това, вносът на козметика без специална цел за прилагане на системата за одобрение, продуктът трябва да бъде одобрен от Генералната администрация преди договора за внос да може да бъде подписан, предприятието е трудно да организира собственото си време за пускане на пазара. Обикновено одобрен, за да навлезе на китайския пазар също отнема два-три месеца за въпроси, свързани с вноса и износа.