Дезинфекциращ продукт, наистина ли го използвате?

С подобряването на стандарта на живот хората все повече и повече обръщат внимание на околната среда и собствените си чисти, употребата на дезинфекциращ продукт все по-широко, за да се позволи на хората да използват безопасно и безопасно дезинфекциращи продукти, организират всяка година за дезинфекция Продукти производствени предприятия на специалните действия. И за обществеността, нашият ежедневен живот ще бъде изложен на това, което дезинфекционен продукт? И как да изберем и използваме продукта за дезинфекция?

① разредена употреба

Много от дезинфектантите, използвани в околната среда, повърхността и плодовете и зеленчуците, трябва да бъдат разредени и трябва да бъдат разредени съгласно инструкциите.

② внимателно дезинфекциране

За нарушение на кожата и лигавицата трябва да бъдат дезинфекциращи и не могат да бъдат антибактериални средства, в същото време, ако на кожата лигавица рана дълбоко, не забравяйте да отидете в болницата до лекар, за да се справят с раната, и да не купуват собствен продукт за дезинфекция. Продуктът за дезинфекция не е наркотик, не използвайте дезинфекционен продукт за лечение.

Основа: "Изисквания за лечението на инфекциозни заболявания на лечебните заведения"

"Дезинфекция на изискванията за оценка на безопасността на здравето на продуктите" (Guo Wei е издаден 〔2014〕 36)

предпазни мерки:

1) Когато се използва заявката за единица, информацията от доклада за оценка на здравето и безопасността, предоставена от звеното за отговорност за продукта, включва етикета (табелката), ръководството за експлоатация, заключението на доклада за инспекцията, хигиенния лиценз на местното предприятие за производство на продукти, Производствена страна (регион) Документи и декларации за доказателства.

2) Първата категория на доклада за оценка на безопасността на продуктите за дезинфекция е валидна за четири години, вторият вид дългосрочно ефективни и дезинфекционни доклади за оценка на безопасността на продуктите в национален мащаб.

3) За дезинфектанти и дезинфектанти, които са получили хигиенната лицензия, документът за одобрение може да бъде използван за срока на валидност. Периодът на валидност се променя в доклада за оценка на здравето и безопасността и се вписва в регистъра в съответствие с изискванията на "Правилата за оценка" от 2014 г.

4) Внесена дезинфекция продукт нямат разрешение за производство на здравно предприятие, трябва да предоставят копие на бизнес единица в Китай отговорност.

За подаване:

Държавната комисия по здравеопазване в "по-нататъшно укрепване на дезинфекциращия продукт в пострегулацията на известието" (Guo Wei надзор, издаден 〔2015〕 90) в ясните изисквания за дезинфекция на ваучери за безопасност и безопасност на продуктите.