Дезинфекция Продуктова гама, широко използвана

При дезинфекцията на продукта има определение, наредбите ни също имат изисквания. Продуктът за дезинфекция трябва да се използва, за да се дезинфекцира или дезинфекцира някои от стоките, така нареченият продукт за дезинфекция. Продуктът за дезинфекция в съответствие с оригиналното Министерство на здравеопазването, наричан понастоящем Националната комисия по здравеопазване и семейно планиране, издава "дезинфекционен подход за управление" на дезинфекционния продукт, посочен в четири категории: първата категория е дезинфектант; Трети клас е еднократно здравно захранване, четвъртата категория е еднократна медицинска доставка. Тези четири категории са дезинфекцирани продукти.

Продукт за дезинфекция, който току-що казахте, включително медицински консумативи, дезинфекциране на храна и ежедневни продукти за хигиена. Какви са различните изисквания за хигиена и ефикасност за дезинфекцирани продукти с различна употреба?

В действителност, за тези продукти за дезинфекция, нашата страна има серия от стандарти за изпълнение на изискванията на различни дезинфектант стандарти, различни машини за дезинфекция също има стандартни, еднократни здравни доставки, медицински консумативи за еднократна употреба също имат специализирани стандарти за дезинфекция.

Продуктова гама за дезинфекция, широко използвана. Сега има много супермаркети в ежедневната употреба на продукти за дезинфекция, като баня, кухненски дезинфекционен продукт, са ослепителни, нашият национален пазар на продукти за дезинфекция

Всъщност има някои продукти на пазара, които току-що сте избрали, не попадат в обхвата на нашия каталог за дезинфекциране и може да има някои антибактериални продукти, свързани с продукта за дезинфекция, има някои почистващи препарати, по-малко твърдят, че има ефект на отстраняване на микроорганизми, има ефект на инхибиране на микробите, има антимикробни ефекти, така че е друг. За тях обикновено не го управлявате като продукт за дезинфекция.

Дезинфекциращ продукт на пазара, за да видите повече, са някои дезинфектанти като дезинфектант за дрехи за дрехи, дезинфекциращи готварски прибори, както и дезинфектант за дезинфекция на ръце, а понякога и за домашни любимци, предмети, повърхности. Дезинфектантите в тези места може да са повече на пазара.

Ако искате да купите продукт за дезинфекция, за да дадете съвет, първо трябва да си купите законни продукти. Дезинфекция продукт на производствените предприятия или разрешение, когато купувате дезинфекциращ продукт, е необходимо да се види дали това е разрешение за производство на здравни разрешителни. Ако има доказателства, които да докажат, че този тип продуктови условия за производство, производственият процес под контрол, по-спокоен.

Второ, ако изберете малко по-рано преди продукта, най-добре е да погледнете одобрението на здравното разрешително. Въпреки че вече е отменена, но според мен има доказателства за продукта, одобрени по-рано продукти, по принцип цялостното качество все още е много по-добро.

Трето, трябва да изберем собствени продукти. Тъй като използването на дезинфекция в домашния ефект, безопасността също е много важна. Например, по време на периода на SARS, знаех, че има пряко въвеждане на пероцетна киселина като добавки. Някой сложи пероцетна киселина отстрани на тоалетната. В резултат детето се докосва до него, бутилката е счупена, детето е ранено и ранено. Системна корозия, този ефект е относително силен.

Така че, в този случай, ние като начало на дезинфекция, тъй като ежедневната дезинфекция трябва да избере някои от по-умерени, ролята на дома в достатъчно достатъчно на линия, не е задължително колко напреднали, или за всички микроби са ефективни. Необходими са безопасни и ефективни мерки.

Четвърто, разгледайте инструкциите, инструкциите и употребата на нашите ежедневни партньори.