Материали за контакт с храни Тези неща (антиоксиданти Статии)

На 25 юни 2014 г. течният антиоксидант WESTON705 от Addivant, Inc. от Кънектикът бе одобрен от Американската администрация по храните и лекарствата за материали за контакт с храни. Предлага се в редица торби за снек, торби с нагрети храни и варени храни, многослойни филми и покрития, композитни филми, за първи път за първи път признават, че американската общественост започва да използва в материали, влизащи в контакт с храни , В същото време, отново отвори материали за контакт с храни в антиоксидант воал. И така, какъв е антиоксидантът в материалите, които влизат в контакт с храни? Каква е класификацията на антиоксидантите? Какви са специфичните опасности на антиоксидантите? Следното ще отговори един по един за вас.

Какво представлява антиоксидантът?

В процеса на обработка или производство на материали, влизащи в контакт с хранителни продукти, с цел да се намали или да се възпрепятства стареенето на полимерни материали разграждане, подобряване на топлината материал, устойчивост на светлина, удължаване на експлоатационния си живот, често добавят всички видове антиоксиданти.

Антиоксидантите са хранителни добавки в преработката на хранителни добавки, при прилагането на пластмасови продукти е изключително обширна. Китай е голям производител на пластмасови продукти и консумация, употребата на антиоксиданти е огромна, особено с разнообразието от нови функционални пластмасови материали развитие и прилагане, което води до все по-различни характеристики на антиоксиданти се появяват и се добавят към пластмасови продукти.

Антиоксидантна класификация?

1. Забранени фенолни антиоксиданти

Забраненият фенолов антиоксидант е основният антиоксидант на пластмасовите материали, според молекулярната структура се разделя на единичен фенол, бисфенол, полифеноли, азотни хетероциклени полифеноли и други сортове.

2. Фосфорен антиоксидант

Фосфитните антиоксиданти и сяросъдържащите антиоксиданти се използват като помощни антиоксиданти, разградими пероксиди, хелатиращи метали и Люисови киселини и имат добри синергични ефекти с други антиоксиданти, като същевременно дават термична стабилност на пластмасите и стабилност на светлината.

3. съдържащ сяра антиоксидант

Вътрешното производство на антиоксиданти, съдържащи сяра, според молекулярната структура може да се раздели на тиоестерни антиоксиданти, тио бисфенол антиоксиданти и тиоетер фенолов антиоксидант три сорта. Вътрешният тиоестер антиоксидант има четири продукта: DLTDP, DSTDP, DMTDP, DTDTP.

4. Комбиниран антиоксидант

Различни видове първични и вторични антиоксиданти или същите видове различна молекулярна структура на антиоксидантите, функционалните и приложните ефекти са различни, имат свои собствени силни страни. Съставният антиоксидант се състои от два или повече вида антиоксиданти от различни видове или различни сортове. Може да се използва в пластмасови материали, за да се постигне най-добрият анти-термичен ефект на стареене с минимална доза и най-ниска цена. Най-