На коригирането на козметиката Регистрация въпроси за управление на регистрите

За по-нататъшно уеднаквяване на регистрацията на Козметика Регистрация и управление на работата за защита на здравните права и интересите на потребителите, съгласно "Наредбата за надзор на хигиената на козметика" и "Общото бюро на Държавния съвет за издаване на Държавната администрация по храните и Администрация на наркотиците, основните отговорности на институциите и наредбите за персонала "Издаден [2013] 24) на съответните разпоредби, е да се коригира регистрацията на козметика Регистрация на съответните въпроси са, както следва:

Първо, вътрешното неспециално използване на козметиката, за да информира записа

От 30 юни 2014 г. производителите на козметични продукти за вътрешна употреба, които не са предназначени за специални нужди, трябва да бъдат включени в списъка преди продукта, в съответствие с "изискванията за подаване на козметични продукти за домашни нужди" (приложение 1), информацията за продукта за онлайн подаване. Записаната информация за продуктите от страна на провинциалните органи за регулиране на храните и наркотиците, за да потвърди регулаторните органи в областта на храните и лекарствата в единния уебсайт за обществена информация, провинциалните органи за регулиране на храните и лекарствата вече не издават вътрешни ваучери за регистриране на козметични продукти. Провинциалните регулаторни органи по храните и лекарствата трябва в рамките на три месеца след подаването да организират инспекциите на регистрираните продукти и да установят, че те не отговарят на изискванията и правят корекции. Ако установят, че са незаконни, те се разследват и обработват съгласно закона и се отбелязват в съответните раздели на информацията за продукта. Неспазването на изискванията на местните неспециализирани козметични продукти преди пускане на пазара на информация за продукти, в съответствие с "Наредбите за надзор на хигиената на козметиката", разпоредбите на член 45 от съответните разпоредби на член VII.

На второ място, избелване на козметика в лунички Козметика регистрация управление

Понастоящем по-голямата част от пазарните твърдения помагат на кожата да избелва избелващата козметика и твърди, че се използва за намаляване на пигментацията на кожната кожа на козметичния механизъм. За да контролира безопасността на избелващата козметика, решава да бъде включена в управлението на козметиката. От датата на това съобщение органите за регулиране на храните и лекарствата вече не приемат домашни или вносни избелващи продукти за заявления за подаване на козметични продукти, които не са предназначени за специални нужди, производствените предприятия трябва да са в съответствие с "изискванията за управление на избелващата козметика" (приложение 2) заявления за регистрация. Беше прието, че продуктите за избелване, регулиращите органи в областта на храните и лекарствата продължават да преразглеждат първоначалните разпоредби за издаването на удостоверението за регистрация и призовават предприятията да попълнят своевременно съответните тестови елементи и информация в съответствие със специалната категория козметика, декларирани. Извършва регистрация на сертификат за избелване продукти, които не са задължени да декларират отново и да получат сертификат за одобрение на козметика със специална цел, считано от 30 юни 2015 г., не могат да се произвеждат или внасят.

Само при чисти, ексфолиращи и други ефекти на продукта не трябва да се претендира за избелващо избелване. Направил е сертификат за регистрация, трябва да се подава до първоначалното име на отдел за управление на записа и приложение за промяна на етикета, оригиналната опаковка на продукта може да се използва до 30 юни 2015 г., съответните продукти могат да бъдат продадени до края на срока на годност.