Консерванти и козметика микс

Консерванти и козметика, смесване, за да се предотврати всякакви масови промени, миризми и патогенни плесен, от производството до доставката до клиента, докато накрая са завършени с помощта на микроорганизми. Общи консерванти за козметика, хидрохинон е бяло кристално твърдо, разтворими във вода, етанол и етер и слабо разтворим в бензол. Хидрохинон е важен химически
Химически консерванти най-често използваните консерванти в козметиката. Съставен от тези членове, като Непал злато естер, етил nipagin и buytlparaben. Според Запиши предназначената цел, дали продуктите са разтворими във вода вещества и мастноразтворими вещества, бензен и ние изберете подходяща база материал (например лосион или крем и т. н.) и интегрирани продукти. Бензен химикали група е била използвана като козметика консерванти за повече от 40 години на голям успех.
Козметика през последните години, nipagin без развитие. Не съдържа никакви продукти съдържащи бензен разработва и произвежда специални чисти стаята, където има по-нисък риск от бактериално замърсяване. Стабилността на тези продукти също така използват алтернативата осигурява антибактериална способност, така че да гарантира сигурността и стабилността на козметика.
OEM козметика Cosmetec Япония за всички дейности, свързани с производството и развитие с цел да се гарантира, че вашият продукт осигурява безопасен и надежден начин.