24 Хр спешни телефонен номер

24 Хр спешни телефонен номер
Информация за продукта

Китай 24 часов телефонен номер

Химичен инцидент спешна помощ се класифицира в четири категории в Китай:
Клас 0: предоставяне на информация за химични инциденти спешна помощ в работно време (8 часа);
Клас I: предоставянето на информация за химични инциденти спешна помощ 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата;
Клас II: предоставяне на информация за химични инциденти спешна помощ 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и в същото време изпраща експерти на сцената да ръководят спасяване;
Клас III: Въз основа на клас II, диспечерски аварийно-спасителните екипи и оборудване да се включат в спасяването на сцена.

В момента Китай изисква компании да предоставят клас I спешни услуги т.е. 24 Хр спешни телефонен номер за да могат да предоставят информация, която помага химичен инцидент спасяване.

#39; Администрация на опасни химически регистрация #39; (Поръчка [2012] No. 53 от Китай ТРИОНИ, посочи управлението на безопасността на работното място), AQ 3013-2008 #39; Общи норми за безопасност управление стандартизиране на опасни химически практикуващ единици #39; GB 15258-2009 #39; Общо правило за подготовка на предпазен етикет за химикали #39; GB/T 17519-2013 #39; Указания за изготвяне на информационен лист за безопасност за химични продукти #39; и т.н. всички изискват. Сред тях, GB 15258 и GB/T 17519 и двете изискват, че за химични вещества, внасяни в Китай най-малко един 24 часа химически телефонен номер намира в Китай следва да се предвиди в СДС и безопасност етикет.

#39; Администрация на опасни химически регистрация #39; (Поръчка [2012] No. 53 от Китай ТРИОНИ) описва подробно изискванията към 24 Хр спешни телефонен номер:
1. работят с пълно работно време служители, 24-часов дежурен. Персоналът трябва да е запознат с опасност свойствата на техните опасни химикали и съответните спешни мерки (спешни мерки за пожари/експлозии/изтичане/toxication /suffocation/burn по време на производството/използване/съхранение/транспортиране), трябва да може да отговори точно.
2. Ако опасните химически производители трябва да повери 24 Хр спешни консултации регистрационни офиси, ако те не са в състояние да предоставят консултации по себе си.
3. вносители на опасни химически създават спешна консултация сами или чрез възлагане на офис регистрация и imprint 24 Хр спешни телефонния номер върху етикета за безопасност на внесените опасни химични вещества.

24h ER център на NRCC е номиниран от Китай ТРИОНИ като Китай националния химически спешна реакция център, да предоставят информация услуга 24 часа на ден за химически спешни случаи се случи вътре в континенталната част на Китай.
Телефонен номер #39; 0532-8388 9090 #39; е посочено от ТРИОНИ като Китай нация ниво спешна техническа поддръжка номер при химически инцидент. Броят може да осигури консултация в китайски и английски език.
Шанхай химически офис регистрация може да бъде възложено за 24-часов телефонен номер услуга.

Компаниите трябва да платите за възлагане за 24 Хр спешни телефонния номер.
Определен представител на NRCC Randis може да разреши компании по целия свят за възлагане да NRCC и да Шанхай химически регистрация офис.

Трябва да имате нужда, моля свържете се с нас.

Randis Chemwise е успешен агент, който е специализиран в предлагането на професионални консултантска услуга на 24 Хр спешни телефонен номер. Ние сме оборудвани с група от квалифицирани 24 Хр спешни телефон номер консултант и професионален мениджърски екип на вашите услуги. Трябва да може да се нуждаят нашите услуги, обадете ни се сега!

Запитване