Регламент за химикалите

Регламент за химикалите
Информация за продукта

Химически Регламент услуга

Що се отнася до глобалното село днес, международния бизнес става ключ. Международен бизнес на химикали е изправена пред различни регулаторни изисквания.

Като днес, САЩ, Канада, Европейския съюз, Япония, Корея, Тайван, Филип, Австралия, Нова Зеландия и Китай имат регламенти на изискване за регистрация на нови химични вещества и съществуващите химични вещества. Това е обикновено изисква регистрация на компетентен орган се извършва в предварително производство или внос в тези страни, райони.

GHS (глобалната Хармонизираната система на класификация) и етикетиране на химикали, лилаво книгата е друг ключов въпрос за химически международен бизнес. Страни и области, споменати по-горе, и Тайланд, Виетнам, Малайзия, Индонезия, Сингапур, Турция, Бразилия, Уругвай и т.н. всички се изисква да предостави СДС и безопасност етикет в техните местни официален език и да отговаря на техните свързани стандарти.

Има и други регламенти особено някои международна конвенция, например химикали, свързани с Химическата конвенция на оръжие, наркотици прекурсор, озоновия слой изчерпване, Стокхолмската конвенция за УОЗ, препоръките на ООН оранжева книга, и т.н....

Вътре в страната или областта ще има още повече правила за химикали, за да се съобразят с. Например в Китай опасни химически производител трябва да получи лиценз за производство на безопасност, опасни търговец получава опасни химически бизнес лиценз, някои опасни химични потребители получават безопасно използване разрешително. И други контроли за например хипер токсични химикали, химикали носи отговорност за производството на взривни вещества, производство разрешение за някои индустриални химикали, регистрация на опасни химични вещества и др. Ако химически #39; s приложно поле е свързано с човешкото здраве, съществуват специални разпоредби напр. регистрация за контакт с храни, преносима водопречиствателна, дезинфектант, козметика и др...
Заявена с Регламент може да са изправени пред тежка последица и ще се отразят върху развитието на компанията.

Randis ChemWise е професионална компания, предоставяне на химически Регламент съответствие услуга, особено за Китай спазването на регулаторните изисквания. Ако имате нужда, моля свържете се с нас.


Randis Chemwise е успешен агент, който е специализиран в предлагането на професионални консултантски услуги на химически регламент. Ние сме оборудвани с група от квалифицирани химически Регламент консултант и професионален мениджърски екип на вашите услуги. Трябва да може да се нуждаят нашите услуги, обадете ни се сега!

Запитване